» Categorie: Administratie  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Wijzigen contactgegevens Artikel beoordeeld 3.3/5.0
Indien je ingelogd bent op het klanten portaal van QuanTora, kun je onder het tabje 'Profiel' je contactgegevens bekijken. De gegevens in de linkerkolom kun je zelf wijzigen.  De gegevens in de rechte...
Ik ben mijn inloggegevens kwijt Artikel beoordeeld 3.3/5.0
Inloggegevens QuanTora Indien je de logingegevens van QuanTora kwijt bent kun je deze online opvragen op: https://www.quantora.nl/login/ Vul onder het kopje 'Wachtwoord vergeten?' je e-mailadres in en...