» Categorie: Web Hosting  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Ik kom niet op mijn website Artikel beoordeeld 3.0/5.0
De website werkt niet meer   Als je niet op je eigen website komt maar wel op andere websites kan het zijn dat je ip adres uit veiligheidsoverwegingen in de firewall gekomen is.  Indien je dit problee...
Hoe voeg ik IPv6 toe aan mijn CentOS server? Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Hoe voeg ik IPv6 toe aan mijn CentOS server?   Indien je nog geen IPv6 adres van ons gekregen hebt kunt je dit gratis bij ons aanvragen. Het aantal IPv6 adressen dat je kunt krijgen zal in overleg bep...