Indien je graag een subdomein wilt toevoegen kan dit op de volgende manier.

Log in op DirectAdmin (Hier kun je inloggen door naar het control panel van het hostingpakket te gaan van DirectAdmin. Deze gegevens heb je ontvangen tijdens de bestelling van je pakket).

Gebruik de inloggegevens die je van ons per email gekregen hebt.

Onder Your account in de 2e kolom zie je staan: Subdomain management.
Als je hierop klikt zie je dat je hier je subdomeinen kunt beheren.

Typ het subdomein die je graag wilt aanmaken en klik op: Create.
Na het aanmaken wordt de DNS automatisch goed gezet voor dit subdomein.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voeg ik een domein toe in DirectAdmin?
Hoe kan ik een FTP account toevoegen?
Hoe kan ik een database toevoegen en beheren? (SQL beheer)
Hoe kan ik inloggen in DirectAdmin?
Hoe voeg ik een e-mailadres toe?
Artikel details
Artikel ID: 52
Categorie: DirectAdmin
Datum toegevoegd: 20-03-2018 12:22:27