Hoe kan ik inloggen in DirectAdmin?

Oplossing

Hoe kan ik inloggen in DirectAdmin

Indien je van ons accountgegevens hebt gekregen om in te loggen in DirectAdmin kun je deze gebruiken door naar het control panel van het hostingpakket te gaan van DirectAdmin. (Deze gegevens heb je ontvangen tijdens de bestelling van je pakket).

Ga naar het DirectAdmin control panel via http://www.uwdomein.nl:2222.
Log dan in met je debiteurennummer en wachtwoord die je hebt gekregen in je e-mail.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voeg ik een domein toe in DirectAdmin?
Hoe kan ik een Subdomein toevoegen?
Waar kan ik mijn verbruik in DirectAdmin terug vinden?
Hoe kan ik een backup maken of terugzetten in DirectAdmin?
Hoe kan ik automatisch mijn e-mail doorsturen naar een ander e-mailadres?
Artikel details
Artikel ID: 45
Categorie: DirectAdmin
Datum toegevoegd: 19-03-2018 10:12:09