» Categorie: Domein  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Hoe beveilig ik mijn domein met DNSSEC? Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Hoe beveilig ik mijn domein met DNSSEC? Wat is DNS?Het Domain Name System (DNS) verzorgt de vertaling van domeinnamen naar IP-adressen (en andersom). Zo moet je computer (de client) een name-server ra...
Hoe stel ik andere nameservers in? Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Hoe stel ik andere nameservers in? De nameservers van een domeinen zijn de servers die jouw DNS gegevens beheren. Indien een bezoeker www.uw-domein.nl intypt zal dit verzoek eerst bij een nameserver t...