Waar kan ik mijn verbruik in DirectAdmin terug vinden?

Oplossing

Waar kan ik mijn verbruik in DirectAdmin terug vinden?

Log in bij DirectAdmin. (Deze kun je openen door naar het control panel van het hostingpakket te gaan. Deze gegevens heb je ontvangen tijdens de bestelling van je pakket).

Gebruik de inloggegevens die je per mail van ons gekregen hebt.

Als je ingelogd bent zie je aan de rechterkant een donkerblauwe kolom.

Hier staat al je verbruik in een kolom weergegeven. Je ziet de volgende gegevens staan:

Disk Space (MB): Schijfruimte in MB
Bandwidth (GB): Bandbreedte in GB
E-Mails: Hoeveel email accounts je hebt toegevoegd
Ftp Accounts: Hoeveel FTP accounts je hebt
Databases: Hoeveel databases je hebt
Domains: Hoeveel domeinen je hebt

Indien je een reselleraccount hebt zie je ook hoeveel gebruikers je in je account hebt

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar kan ik de statistieken vinden van mijn site?
Hoe voeg ik een e-mailadres toe?
Hoe kan ik een Subdomein toevoegen?
Hoe kan ik een backup maken of terugzetten in DirectAdmin?
Hoe kan ik een database toevoegen en beheren? (SQL beheer)
Artikel details
Artikel ID: 48
Categorie: DirectAdmin
Datum toegevoegd: 20-03-2018 10:00:25