Waar kan ik de statistieken vinden van mijn site?

Oplossing

Waar kan ik de statistieken vinden van mijn site?

Log in op DirectAdmin (Deze kun je openen door naar het control panel van het hostingpakket te gaan. Deze gegevens heb je ontvangen tijdens de bestelling van je pakket).

Gebruik de login die je van ons per mail hebt gekregen.

Kijk onder het kopje my accounts.

Ga naar statistics summary logs.

Hier vindt je uitgebreide statistieken van jouw website, zoals de webalizer stats die informatie weergeeft over jouw bezoekersaantallen.

Je kunt de logs zien en onderin zie je een hoop informatie over jouw domein, zoals je gebruik en het verbruik van opslag, domeinen en subdomeinen.

Ook vind je hier SQL databases en het aantal e-mail accounts.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar kan ik mijn verbruik in DirectAdmin terug vinden?
Wachtwoord Webhosting/Reseller ControlPanel
Hoe kan ik een backup maken of terugzetten in DirectAdmin?
Hoe voeg ik een domein toe in DirectAdmin?
Hoe kan ik inloggen in DirectAdmin?
Artikel details
Artikel ID: 51
Categorie: DirectAdmin
Datum toegevoegd: 20-03-2018 10:19:49