Wachtwoord VPS en/of ControlPanel

Oplossing

Unmanaged VPS

Indien je een UNMANAGED vps hebt besteld, dan kun je in je klantenportaal zien welk root wachtwoord hierbij hoort.

Zodra je bent ingelogd in je vps dien je direct je wachtwoord te wijzigen naar een veilig en voor ons onbekend wachtwoord.

Unmanaged VPS + DirectAdmin

Indien je deze combinatie hebt besteld, zie je in je klantenportaal ook je root wachtwoord weer staan. Je DirectAdmin gegevens kun je vinden op de voor DirectAdmin gebruikelijke plek. Momenteel is dat /usr/local/directadmin/scripts/setup.txt.

Managed VPS

Indien je een managed vps afneemt zie je in je klantenportaal géén wachtwoorden. Indien je hier ook een controlpanel (DirectAdmin) bij hebt besteld zullen wij de admin gegevens van het controlepaneel beheren. Afhankelijk van je wensen voor deze managed oplossing kijken we samen welk toegangsniveau jij en wij nodig hebben. Je ontvangt nooit een root wachtwoord van een managed server.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wachtwoord Webhosting/Reseller ControlPanel
Wachtwoord Klantenportaal
Upgraden of downgraden van jouw hostingpakket
Hoe installeer ik een Firewall op mijn VPS?
Hoe voeg ik een domein toe in DirectAdmin?
Artikel details
Artikel ID: 58
Categorie: Wachtwoorden bij bestelling
Datum toegevoegd: 11-05-2018 20:19:53