Wachtwoord Klantenportaal

Oplossing

Zodra je een product bij ons hebt afgenomen kun je met je Debiteuren Nummer en wachtwoord inloggen op ons klanten paneel via de link rechtsboven op onze website.

(Wij adviseren je om ze snel mogelijk je Two-Factor Authentication te activeren om de toegang tot je persoonlijke omgeving extra te beveiligen!!!)

Ben je het wachtwoord kwijt dan kun je via onze site een wachtwoord herstel functie gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Via het klanten portaal kun je zelf producten bestellen en inzien, maar ook producten opzeggen, dns aanpassingen doen of servers stoppen. Zorg dus altijd dat je gebruik maakt van een beveiligde omgeving en Two-Factor Authentication om in te loggen). Indien je vragen hebt over bepaalde functies dan kijk gerust op deze helpdesk of stuur je vraag via een ticket in.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik ben mijn inloggegevens kwijt
Tips voor veilige hosting
Bedrijfswebsite
Artikel details
Artikel ID: 59
Categorie: Wachtwoorden bij bestelling
Datum toegevoegd: 11-05-2018 20:30:51