Kennisbank
QuanTora > Support & Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:


Bedrijfswebsite

Oplossing

Bedrijfswebsite

Het is belangrijk om als bedrijf een online identiteit te hebben. Veel klanten zullen tegenwoordig eerst online (bv. via Google) zoeken naar een bepaalde dienst of product. Daarom is het in eerste instantie belangrijk dat je een goede, snelle en gestructureerde website hebt met de juiste (lees: voor Goole interessante) inhoud.


Zodra een bezoeker op jouw website komt is het belangrijk dat deze een website ziet met een professionele uitstraling zodat jij een goede indruk kunt achterlaten bij potentiƫle klanten. Veel ondernemers zien niet direct het voordeel van een website indien zij een klein bedrijf runnen of zelfs helemaal geen producten hebben om online te verkopen. Het is echter niet relevant of jouw bedrijf groot of klein is. Het gaat om de eerste indruk die je bij jouw mogelijke klanten achterlaat op het moment dat ze je vinden in hun online zoektocht naar een product of dienst. Jij wilt direct laten zien dat je goede producten en diensten levert en dit ook duidelijk uitstralen. Het is ook belangrijk dat de uitstraling van jouw website past bij jouw bedrijf, jouw producten/diensten, en daarnaast duidelijk en goed in gebruik is.

Bij Qantora hebben wij al vele jaren ervaring met het online brengen van bedrijven. Wij hebben contacten met goede WebDesigners die jouw wensen kunnen omzetten naar een WebDesign en zelf bouwen we veilige en stabiele code zodat jouw bezoekers altijd een veilige en stabiele website gaan koppelen aan jouw producten en diensten.

Wilt je weten hoe wij je kunnen helpen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Non-Profit Websites
Wachtwoord Klantenportaal
Server Beheer
Artikel details
Artikel ID: 42
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 19-03-2018 09:27:05
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (7)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid