» Categorie: VPS Hosting  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Upgrade operating systeem van jouw server/vps Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Upgrade operating systeem van jouw server/vps Na verloop van tijd (meestal 2-3 jaar) dient het besturingssysteem van je VPS te worden bijgewerkt naar een nieuwe versie. In tegenstelling tot updates va...
Server Beheer Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Server Beheer Serverbeheer is voor de meeste klanten ongeveer het saaiste onderdeel van het runnen van een online business. Meestal ontbreekt het aan de (juiste) kennis, is er geen tijd om dit periodi...