Kennisbank
QuanTora > Support & Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:


Server Beheer

Oplossing

Server Beheer

Serverbeheer is voor de meeste klanten ongeveer het saaiste onderdeel van het runnen van een online business. Meestal ontbreekt het aan de (juiste) kennis, is er geen tijd om dit periodiek te doen of wil men zich er gewoon niet mee bezighouden omdat de ROI niet direct zichtbaar is.

Daarvoor leveren wij hoofdzakelijk managed omgevingen, of dit nu een klein VPS is voor enkele websites of een compleet platform van tientallen VPS servers.

In de vele jaren dat wij dit reeds doen hebben we diverse tools en methodieken ontwikkeld om dit beheer zo effectief mogelijk uit te voeren.

Denk hierbij aan troubleshooting, extra functionaliteit, optimalisatie tot en met de dagelijks backups van je gegevens. Tevens monitoren wij 24 uur per dag je server(s) en grijpen wij direct in, mocht er een server storing zijn.

Op het moment van schrijven is meer dan 98% van onze servers 'managed' en worden deze servers allemaal door serieuze bedrijven afgenomen. Dit zorgt al ruim 10 jaar voor minimale verstoringen en uiterst hoge uptimes.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Bedrijfswebsite
Tips voor veilige hosting
Nieuwe beheer mogelijkheden in jouw account
Wat is Docker Hosting?
Artikel details
Artikel ID: 35
Categorie: VPS Hosting
Datum toegevoegd: 17-03-2018 11:17:00
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid