Hoe stel ik op mijn Android telefoon mijn e-mail in?

Oplossing

Als je de e-mail instellingen wilt nakijken kunt je deze nakijken via de volgende link:

https://www.quantora.nl/ad/

Vul je e-mailadres in en druk op de knop 'Instellingen Controleren'.

Het is natuurlijk altijd handig om op je telefoon snel je e-mail te checken, hier onder vindt je hoe je deze kunt instellen op jouw Android telefoon.

Stap 1:

Als eerste mag je op je telefoon op apps klikken en vervolgens ga je naar email.

Voer bij E-mailadres je volledige e-mailadres in.

Bij Wachtwoord vul je je wachtwoord in (let op: hoofdlettergevoelig).

Stap 2:

Kies vervolgens voor handmatig instellen.

Hier kiest je voor IMAP-account.

Voer onderstaande stappen uit om de binnenkomende server in te stellen:

- Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.

- Wachtwoord: het wachtwoord van jouw e-mailadres.

- IMAP-server: mail.(jouw domeinnaam).nl.

- Beveiligingstype: geen.

- Poort: 143.

Stap 3:
Vervolgens scrol je naar beneden en druk op Volgende.

Vul onderstaande gegevens in om de uitgaande server in te stellen:

- SMTP-server: mail.(je domeinnaam).nl.

- Beveiligingstype: Geen.

- Poort: 587.

- Vink Inloggen verplicht aan.

- Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.

- Wachtwoord: Het wachtwoord van je e-mailadres (hoofdletter gevoelig).

- Druk op Volgende.

Stap 4 :

Je kunt bij Accountopties een aantal voorkeuren opgeven.

Kies jouw gewenste voorkeuren en druk op Volgende.

Klik vervolgens op gereed.

Jouw accountinstellingen zijn nu ingevoerd, als alles goed is ingevoerd zal de e-mail op jouw telefoon naar behoren werken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn IPhone?
Hoe stel ik in Microsoft Outlook mijn e-mail in?
Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn Apple pc?
Waarom kan ik geen email verzenden of ontvangen in Apple Mail?
Artikel details
Artikel ID: 8
Categorie: Hoe stel ik mijn e-mail in?
Datum toegevoegd: 06-03-2018 12:42:15
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (7)