Nieuwe beheer mogelijkheden in jouw account

Oplossing

Nieuwe beheer mogelijkheden

Er zijn weer een aantal nieuwe beheer en informatieve functionaliteiten toegevoegd aan jouw account.

DNS beheer
Deze functies zijn alleen beschikbaar indien je jouw domein bij ons geregistreerd hebt:
- informatie over het wel of niet beschikbaar zijn van DNSSEC voor een TLD.
- DNSSEC activeren of deactiveren voor een domein.
- Overzicht van DKIM key voor een domein (indien geactiveerd).
- Mogelijk om (gratis) het CloudFlare CDN te activeren of deactiveren voor een domein.
- Indien je een CloudFlare Railgun abonnement hebt kun je dit nu zelf activeren of deactiveren voor een domein.
- Wijzigen van Nameservers van een domein.

Server functies
Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor MANAGED servers.
- Dataverkeer overzicht per uur/dag/week/maand/jaar.
- ControlPanel informatie (indien u gebruik maakt van DirectAdmin).
- Overzicht openstaande software updates en mogelijkheid om een update versnelt aan te vragen.
- Afsluiten / Starten / Herstarten van Virtuele Servers [Beta].
- Software Update notificaties activeren / Deactiveren.
- Overzicht gebruik van uw beschikbare backup ruimte.

Administratief
- overzicht domeinen en hostingpakketten.
- overzicht actieve kortingen.
- overzicht servers.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe beveilig ik mijn domein met DNSSEC?
Hoe stel ik andere nameservers in?
Software Update Beschikbaar
Tips voor veilige hosting
Server Beheer
Artikel details
Artikel ID: 38
Categorie: WordPress Hosting
Datum toegevoegd: 19-03-2018 08:58:01