Kennisbank
QuanTora > Support & Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:


Persoonlijke Websites

Oplossing

Persoonlijke Websites

Indien je als particulier een persoonlijke website wilt hebben, is dat vaak om bijvoorbeeld informatie te publiceren over jouw hobby, contact met familie te onderhouden of om zelf ervaring op te doen in het ontwikkelen van websites.
In dit soort gevallen zul je waarschijnlijk geen duizenden euro's willen uitgeven aan een mooi webdesign en een maatwerk website, maar wil je zelf gewoon snel aan de slag.

Afhankelijk van eventuele specifieke wensen kunt je hiervoor gebruik maken van een normaal webhostingpakket. Zelfs onze goedkoopste pakketten bieden hiervoor al voldoende mogelijkheden.
Zo kun je zelf meerdere emailadressen aanmaken voor jezelf of jouw familie en je kunt meerdere domeinnamen koppelen aan één hostingpakket.

Om je te assisteren met het snel opzetten van een website bieden wij je de mogelijkheid om met enkele muisklikken kant en klare websites te installeren. Of je nu een WordPress blog wilt beginnen, een Drupal of Joomla CMS gebruiken of een Webshop wilt installeren, het kan allemaal. Via uw Controlpanel kunt u kiezen uit meer dan 130 verschillende applicaties op het gebied van Content Management Systemen, Social Network software, Webwinkels en nog veel meer.

Een webhostingpakket met alles erop en eraan is al beschikbaar vanaf enkele euro's per maand.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Non-Profit Websites
Waarom is het verstandig om mijn website te updaten?
Tips voor veilige hosting
Hoe kan ik mijn gegevens backuppen?
Software Update Beschikbaar
Artikel details
Artikel ID: 41
Categorie: WordPress Hosting
Datum toegevoegd: 19-03-2018 09:11:31
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid